Ce nume au ales mamicile celebre pentru copiii lor?

/ / Modificat: 2012-07-12
Ce nume au ales mamicile celebre pentru copiii lor?

In momentul in care au decis sa devina parinti, multe vedete autohtone si internationale au ales sa faca din maternitate sau paternitate un adevarat spectacol. De la anuntarea sarcinii, pictoriale incendiare de gravidute si pana la alegerea numelui pentru copil, mamicile celebre au creat valuri in jurul lor. Multe dintre ele si-au lasat fantezia sa zburde libera si au optat pentru nume ciudate sau unice, in timp ce altele s-au indragostit de nume populare, simple si simbolice. Iata la ce prenume de copii au apelat cele mai importante vedete din lume!

Angelina Jolie si Brad Pitt: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox

Cuplul Jolie-Pitt este celebru pentru alegerile nonconformiste pe care le face in viata de zi cu zi. Angelina are trei copii naturali impreuna cu Brad Pitt, dar in total familia lor numara sase copii, ceilalti fiind adoptati din mai multe colturi ale lumii.

Extravaganta si nonconformismul cuplului si-au pus amprenta si in alegerea numelor copiilor, fiind considerate destul de bizare: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne.

Singurul nume "normal" dintre cele sase ar fi Vivienne, pe care Angelina a ales sa il puna fetitei sale dupa mama sa.

Victoria si David Becham: Romeo, Cruz, Brooklyn, Harper Seven

Nici Victoria si David Beckham nu au facut alegeri mai populare in ceea ce priveste numele copiilor lor. Au impreuna patru copii, trei baieti si o fetita, si toti au nume cel putin ciudate.

Baietii sunt botezati Brooklyn, Romeo si Cruz, iar fetita, cel mai recent membru al familiei, a fost botezata Harper Seven.

Harper este un nume englezesc, dar si o revista celebra la care a lucrat Victoria, iar Seven este numarul de pe tricoul de fotbal al tatalui ei si luna si ora la care s-a nascut dragalasa fetita.

Nicoleta Luciu: Zsolt Junior, Kim, Karoly, Kevin

Nicoleta Luciu este una dintre mamicile eroine sau model ale Romaniei si un exemplu demn de urmat de multe dintre starurile autohtone.

Are o relatie frumoasa de foarte multi ani cu afaceristul Zsolt Cergo, s-au casatorit recent, si au impreuna patru copii. Anul acesta, vedeta a devenit mamica de tripleti, pe care i-a botezat Kim, Kevin si Karoly. Pe fiul cel mare al familiei il cheama Zsolt Junior, botezat dupa numele tatalui sau.

Pink: Willow Sage

Cel de-al doilea copil al celebrei cantarete Pink, nascut in 2011, poarta un nume format dintr-o combinatie destul de bizara.

Fetita se numeste Willow Sage si poarta numele unei plante - salvie. Este planta care a inspirat-o pe vedeta in alegerea numelui, deoarece, spune ea, a copilarit in preajma ei si este puternica si falnica, chiar si in fata furtunilor sau intemperiilor, calitati pe care si le doreste si pentru fiica ei.

Antonia: Maya

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din tara, iar la varsta de numai 21 de ani, a devenit mamica unei fetite superbe, pe care a ales sa o boteze Maya. Taticul fetitei este italianul Vincenzo, nepotul binecunoscutului Joshua Castellano, unul dintre patronii unui celebru club din Bucuresti.

Maya este un nume foarte frumos, care are mai multe origini - spaniola, rusa, ebraica, persana si care se traduce prin vis, iluzie, constelatie.

Andra si Catalin Maruta: David

Andra si Catalin Maruta reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri printre vedetele de la noi, iar de cand David, baietelul lor, a intrat in familie, sunt mai uniti si fericiti ca niciodata.

Andra si Catalin sunt exemplul clar ca vedetele pot alege si nume obisnuite, populare, celebre pentru copiii lor. Ei nu au ales o varianta bizara pentru a-si boteza baietelul, ci au preferat sa aleaga unul dintre cele mai populare nume masculine ale anului: David.

Jessica Alba: Haven si Honor

Frumoasa Jessica Alba a devenit mama de doua ori. Ea a nascut doua fetite superbe, pe care a ales sa le boteze Haven si Honor. Nu sunt tocmai cele mai populare nume de copii, insa nu au nici ciudatenia altora la care apeleaza frecvent starurile.

Mihaela Radulescu: Ayan

Vedeta noastra autohtona este fericita mamica a unui baietel superb, pe care l-a botezat cu un nume destul de bizar, deloc romanesc sau popular - Ayan.

Ayan este fructul dragostei dintre Mihaela Radulescu si fostul sau sot, Elan Schwartzenberg, si poarta un nume indian, care inseamna cale, drum deschis.

Jennifer Garner si Ben affleck: Violet, Seraphina, Samuel

Cuplul Garner-Affleck reprezinta una dintre familiile model ale Hollywood-ului. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna nu mai putin de trei copii, doua fetite si un baietel, nascut la inceputul acestui an.

Fetitele celebrului cuplu poarta numele de Violet si Seraphina, iar baietelul a fost botezat Samuel.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur: Sofia

Cuplul format din Dana Nalbaru si Dragos Bucur a optat pentru un nume rafinat si sofisticat pentru a-si boteza fetita - Sofia.

Sofia este unul dintre cele mai la moda nume de fetite la ora actuala, desi micuta celor doua vedete a fost botezata acum sase ani, in 2007. Etimologia termenului este greaca si inseamna intelepciune, cunoastere.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin: Apple

Gwyneth Paltrow a cunoscut si ea maternitatea si este mamica unei fetite superbe, alaturi de sotul sau, Chris Martin.

Fetita poarta un nume simplu, melodios, scurt, dar destul de bizar pentru semnificatia lui - Apple (Mar). Probabil ca merele sunt fructele preferate ale vedetei sau, pur si simplu, sonoritatea numelui lor au convins-o pe actrita ca merita sa ii puna acest nume fetitei.

Andreea Marin Banica: Violeta

Andreea Marin a devenit mamica dupa ce s-a casatorit cu celebrul cantaret Stefan Banica Junior. Ei au impreuna o fetita, pe care vedeta de televiziune a ales sa o boteze Violeta, un nume special pentru ea, deoarece a apartinut mamei sale.

La origine, numele Violeta este rusesc si inseamna floare. Este si numele unei culori foarte populare si mai are si semnificatia de pudoare si modestie.

Ce parere ai de numele alese de cele mai cunoscute vedete ale momentului pentru copiii lor? Care iti place cel mai mult? Tu cum ti-ai botezat copilul? Ce te-a inspirat sa il alegi? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii vedete Nume copii Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre