Top nume ciudate ale copiilor de vedete rock

/ / Modificat: 2012-07-06
Top nume ciudate ale copiilor de  vedete rock

Vedetele rock sunt printre cele mai excentrice celebritati cand vine vorba de alegerea numelor copiilor lor. Au tendinta de a combina prenume dintre cele mai ciudate si de a scorni altele care nu au nicio logica sau insemnatate. Insa sunt creative, bizare si sunt ale... rock-ului! Iata top noua dintre cele mai ciudate!

Zowie Bowie

O asociere de nume si prenume care rimeaza, dar nu tocmai inspirata pentru baiatul lui Angie si David Bowie, unul dintre cei mai mari cantareti rock din istorie, castigator a doua premii Grammy.

Se pare ca nici Zowie nu a fost prea incantat de propriul nume. Cand a crescut, a preferat sa isi schimbe numele in Duncan, semn ca nu se regasea in alegerea ciudata a parintilor lui.

Zuma Nesta Rock

Zuma Nesta Rock este baietelul cantaretei Gwen Stefani si al rocker-ului Gavin Rossdale si are, poate, unul dintre cele mai ciudate nume de copii.

Se pare ca prenumele Zuma vine de la numele unei plaje din Malibu, Nesta de la numele lui Bob Marley, iar Rock, in mod cert, de la genul de muzica pe care o canta tatal sau.

Mirabella Bunny

Este numele purtat de fiica lui Bryan Adams. Mirabella este un nume extrem de frumos si melodios, dar ne intrebam oare ce a fost in mintea rocker-ului sa il asocieze cu Bunny?!

Blue Angel

Numele pus de unul dintre componentii trupei rock U2, The Edge, fiicei sale este Blue Angel, care in romana se traduce prin Inger Albastru. Numele nu suna rau, insa asocierea lor este cea care socheaza si este bizara.

Apple

Rocker-ul Chris Martin, de la trupa Coldplay, impreuna cu sotia sa, celebra actrita Gwyneth Paltrow, au ales Apple ca nume pentru a-si boteza fetita pe care o au impreuna.

Numele suna foarte bine, insa lumea nu inceteaza sa se intrebe cum de poti numi un copil "Mar"?

Memphis Eve

Ce are de-a face orasul Memphis cu Eve, un nume frumos, melodios si feminin? Numai Bono de la U2 stie, deoarece el este cel care a optat pentru aceasta combinatie bizara de nume pentru a-si boteza fata.

Lennon Gallagher

Liam Gallagher, fostul lider al celebrei trupe Oasis, a optat pentru un nume destul de neobisnuit pentru un copil - Lennon. Acesta este folosit mai degraba pentru un nume de familie, decat pentru un prenume.

Dylan Jagger

Numele de Dylan Jagger simbolizeaza doua legende importante ale rock-ului - Bob Dylan si Mick Jagger, insa un alt nume cunoscut din bransa, Tommy Lee a preferat sa asocieze numele de familie ale celor doi giganti ai genului intr-un prenume pentru baietelul pe care il are cu Pamela Anderson.

Bingham

Bingham este o alta alegere ciudata facuta de cuplul format din Matt Bellamy, componentul trupei britanice de rock alternativ Muse, si actrita Kate Hudson, pentru baietelul lor.

Numele nu ar fi foarte ciudat, daca in asociere cu numele de familie, Bingham Bellamy, nu ar suna destul de bizar.

Tie care nume ti se pare cel mai ciudat? De ce crezi ca opteaza vedetele rock pentru astfel de nume pentru copiii lor? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre