Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

/ / Modificat: 2016-07-27
Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Numerologia te poate ajuta sa alegi un nume norocos pentru copilul tau. Cu ajutorul acesteia, poti transforma intregul nume intr-o cifra care sa ii dicteze intregul destin. Aceasta se numeste cifra destinului si poate avea o influenta importanta asupra traseului pe care-l va parcurge in viata copilul tau.

Astro-numerologie se numeste metoda prin care poti face acest lucru, pentru a prezice destinul urmasilor tai sau chiar pentru a-l influenta.

Pentru a calcula acest numar, trebuie sa aduni cifrele corespunzatoare fiecarei litere din numele copilului tau, apoi sa aduni cifrele numarului obtinut pana cand ajungi la o singura cifra. In cazul in care fiul sau fiica ta poarta doua nume, vei avea doua numere ale destinului.

Iata care sunt cifrele corespunzatoare pentru fiecare litera a alfabetului:

Cifra 1: literele A, J, S

Cifra 2: literele B, K, T

Cifra 3: literele C, L, U

Cifra 4: literele D, M, V

Cifra 5: literele E, N, W

Cifra 6: literele F, O, X

Cifra 7: literele G, P, Y

Cifra 8: literele H, Q, Z

Cifra 9: literele I, R

Astfel, daca iti doresti sa iti botezi fetita Sofia, numarul destinului ei va fi 1+6+6+9+1=23, 2+3=5. Daca ai un baietel caruia vrei sa ii dai numele Tudor, cifra destinului sau va fi 2+3+4+6+9=24, 2+4=6.

Iata care este semnificatia cifrelor destinului!

Cifra destinului 1

Persoanele care au aceasta cifra a destinului au abilitati de lideri si sunt foarte independente. Se pricep foarte bine la a rezolva problemele si sunt oricand pregatiti sa ii dirijeze pe cei din jur in aceasta directie. Au un talent nativ in a inova lucrurile, sunt curajosi si de aceea sunt foarte potriviti pentru pozitii de management.

Cifra destinului 2

Cei care au aceasta cifra a destinului sunt persoane foarte empatice si ii asculta si ajuta pe cei din jurul lor. Intelepti din fire, acestia au abilitati de mediatori si se pricep foarte bine sa aplaneze conflictele. Comunica foarte coerent in mod natural si stapanesc arta diplomatiei, dar au si capacitatea de a-i influenta pe cei din jur. Politica este un domeniu potrivit pentru acesti oameni.

Cifra destinului 3

Originali si cu o imaginatie debordanta, cei care au cifra destinului 3 sunt foarte pozitivi si optimisti, asa ca aduc veselie peste tot pe unde merg.

Beneficiaza intotdeauna de admiratia celor din jur si sunt foarte prietenosi, asa ca viata lor sociala este foarte activa.

In plus, sunt foarte convingatori, iar abilitatile lor de comunicare sunt extraordinare. Profesiile potrivite pentru acesti oameni sunt cele care le pun in valoare aceste calitati: o cariera in vanzari sau in comunicare este perfecta pentru ei.

Cifra destinului 4

Persoanele care au cifra destinului 4 sunt de regula foarte ordonate si riguroase. Le plac responsabilitatile si si le asuma cu usurinta, nelasandu-si vreodata proiectele neterminate.

Au rabdare si sunt foarte atenti la detalii, dar se pricep de minune si sa organizeze lucrurile in interiorul unei companii, sa impuna reguli si sa se asigure ca acestea vor fi respectate. Domeniile care li se potrivesc sunt cele care impun rigoare si atentie, asa cum sunt arhitectura sau ingineria.

Cifra destinului 5

Persoanele care au cifra destinului 5 sunt foarte versatile si se pot adapta cu usurinta in orice situatie. Au capacitatea de a se concentra la mai multe lucruri simultan si fac tot posibilul sa isi perfectioneze cunostintele in mai multe domenii.

Tocmai de aceea, cei mai multi dintre ei isi vor dori sa incerce mai multe profesii. In plus, se plictisesc destul de repede atunci cand nu au parte de provocari, asa ca adora schimbarile. Ar putea face cariera in domenii ce tin de showbiz sau publicitate.

Cifra destinului 6

Oamenii care au aceasta cifra a destinului sunt facuti pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor. De altfel, cei mai multi dintre ei sunt artisti iscusiti si vor incerca sa ii ajute pe semenii lor prin arta pe care o creeaza. Empatizeaza profund cu cei aflati in nevoie si fac tot posibilul pentru a-i alina.

De aceea, sunt perfecti pentru profesia de medic, cea de profesor, de psiholog sau de asistent social.

Cifra destinului 7

Aceasta cifra a destinului ii influenteaza pe purtatorii sai sa aiba un al saselea simt foarte bine dezvoltat atunci cand se implica in investigatii si analize.

Sunt persoane singuratice, carora le place rolul de observator. Se instruiesc continuu si nu se lasa pana cand nu afla raspunsurile la toate intrebarile pe care le au. Carierele stiintifice li se potrivesc de minune.

Cifra destinului 8

Persoanele care au aceasta cifra a destinului sunt foarte ambitioase. Siguranta financiara este intotdeauna o prioritate pentru ele, precum si confortul personal. De aceea, nu se vor multumi niciodata cu profesii care nu le aduc satisfactii financiare.

Fiind firi de incredere si cu initiativa, acestia sunt potriviti pentru posturi administrative si pentru roluri de lideri.

Cifra destinului 9

Aceasta cifra a destinului indica faptul ca cei care o poarta sunt firi artistice, foarte sensibile si foarte empatice. Acestia se simt bine atunci cand vad ca munca lor le aduce satisfactii altora si isi pastreaza optimismul indiferent de situatie.

Profesiile care li se potrivesc sunt cea de medic, diplomat, avocat, judecator sau artist.

Tu crezi in numerologie? Ai ales numele copilului tau in functie de acest aspect? Asteptam parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pe aceeasi tema:

Cum sa alegi numele copilului tau

Numerologia si numele copiilor

Nume de copii inspirate de Kabala

Destinul si numele copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii Nume copii destin

Articole recomandate

Citeste si despre