Otosan spray nazal – Nas descongestionat, respiratie usoara

/ / Modificat: 2019-04-04
Otosan spray nazal –  Nas descongestionat, respiratie usoara

Raceala, gripa, sinuzita, alergii... organismul nostru reactioneaza diferit la aceste boli, insa unul dintre cele mai comune simptome este nasul infundat. Aceasta devine primul simptom care altereaza starea de confort si nu ne lasa sa ne odihnim sau sa ne concentram la activitatile cotidiene.

Mai mult, imunitatea organismului are de suferit, fiind mult mai expusi la infectii. O problema care trebuie rezolvata urgent, pe cale naturala, fara efecte secundare. Formula Otosan Nasal Spray® a fost creata pornind de la un angajament constant si profund pentru dezvoltarea unor produse naturale capabile să ofere solutiii eficiente in decongestionarea nasului.

Otosan Spray nazal forte® este o solutie hipertonica (2.2%) care contine apa de mare din Bretania, imbogatita cu extracte de plante si uleiuri esentiale din plante cultivate organic. Formula Bio permite administrare frecventa si pentru perioade indelundate.

Un produs inovator, care descongestioneaza rapid si eficient nasul infundat si iritat, avand in acelasi timp o actiune protectoare si hidratanta asupra mucoasei. Actiunea sa multipla actionează la nivel local prin curatarea profunda a cavitatilor nazale, contribuind la reducerea congestiei, inflamatiei si incidentei infectiilor, oferind instant o senzatie de eliberare si confort.

Otosan® Spray nazal pentru copii este o solutie care contine apa de mare (1,1%) din Bretania cu concentratie de 1,1% (solutie hipertonica), imbogatita cu ingrediente de origine vegetala, cum ar fi gel de Aloe Vera organica, ulei esential de portocale organice, gluconat de cupru si carboxilmetil betaglucan. Deoarece nu contine vasoconstrictoare si gaze propulsive, Otosan® Spray nazal pentru copii este, de asemenea, ideal pentru utilizare prelungită ca tratament adjuvant in cazul: raceli sezoniere sau raceli cauzate de alergii; sinuzita si congestie nazala; uscaciunea si iritarea mucoasei. Produsul actioneaza la nivel local prin eliberarea nasului de la excesul de mucus, ajutand astfel la reducerea congestiei nazale și a inflamatiei. Hidrateaza si protejeaza mucoasa iritata, oferind o usurare rapida.

Produsul este un dispozitiv medical certificat CE si este disponibil in farmacii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre