Cum putem combate natural starile de greata si de voma ale copiilor

/ / Modificat: 2018-02-19
Cum putem combate natural starile de greata si de voma ale copiilor

Alaturi de febra, greata si varsaturile sunt principalele probleme care ne fac pe noi, parintii, sa trecem printr-un carusel de emotii. Panica se instaleaza inca de la primul semn ca micutul nostru nu se simte bine mai ales daca acesta nu ne poate spune ce anume îl supara. Si atunci ai nevoie sa apelezi rapid la o solutie care sa ajute la ameliorarea discomfortului provocat de greata si sa previna sau sa limiteze varsaturile.

Cele mai comune situatii in care apar varsaturile, dar copilul este sanatos, sunt raul de miscare sau anumite greseli alimentare. Dar sunt si situatii ce tin de alte boli: afectiuni insotite de febra cum sunt infectii respiratorii, digestive, urinare, sau alergiile alimentare.

emetix-alinan

Alinan Emetix taie greata celor mici

Alinan Emetix a fost dezvoltat special pentru a combate natural starile de greata si de voma ale copiilor.

Alinan Emetix contine extract standardizat de ghimbir si vitamina B6, fiind recomandat incepand cu varsta de 2 ani.

Ghimbirul este cunoscut si folosit in alimentatie de secole. Este recunoscut ca un foarte bun tonic digestiv ce stimuleaza digestia si favorizeaza golirea stomacului in sensul fiziologic spre intestin. In acest fel stomacul va fi mai putin stimulat sa-si goleasca continutul in exterior.

Vitamin B6 creste tonusul general al organismului si are actiune benefica asupra sistemului nervos, inclusiv asupra centrului nervos al vomei.

Pentru a nu ajunge la deshidratare din cauza varsaturilor, mai ales daca in tablou apare si febra sau diareea este important sa-i administram copilului lichide, eventual impreuna cu saruri de rehidratare. Primele semne de deshidratare se pot verifica testand pliul cutanat abdominal: ciupiti usor pielea copilului de pe abdomen timp de cateva secunde si apoi eliberati-o; pielea trebuie sa-si revina la aspectul normal instantaneu. Daca copilul este deshidratat va dura cam 2 secunde sa-si revina.

Afla mai multe despre produsele din gama Alinan pe www.alinan.ro si pe pagina de Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Greata copii Remedii greata copii Voma

Articole recomandate

Citeste si despre