Urmareste-ne:

Tort de sarlota

Le poti oferi celor dragi un minunat tort de sarlota, fara sa fii nevoita sa petreci prea mult timp in bucatarie sau sa folosesti cuptorul.

tort-sarlota

Foto: evernewrecipes.com

Timp de preparare

30 minute+ 5 ore (la racit)

Dificultate

Usoara

Ingrediente

5 oua

100 g zahar

1 l frisca lichida

350 ml lapte

5 plicuri gelatina

cacao

esenta cafea

Mod de preparare

Bate frisca si da-o la frigider. Intr-o craticioara, amesteca ouale, zaharul si 250 ml de lapte, apoi pune aceasta compozitie pe aragaz, la foc mic. Amesteca in mod continuu, pana cand se topeste zaharul.

Lasa compozitia la racit.

Separat, fierbe laptele ramas si amesteca-l cu gelatina. Dupa omogenizare, adauga amestecul de lapte si gelatina peste compozitia anterioara.

Adauga esenta de cafea, apoi rastoarna compozitia aceasta peste frisca scoasa de la frigider.

Toarna crema intr-o forma rotunda de tort, apoi da-o la frigider, pentru circa 5 ore.

Serveste tortul decorat cu frisca sau fructe de sezon.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tort Tort de sarlota Sarlota

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul