Supa crema de praz

Supa crema de praz este satioasa si se recomanda in curele de detoxifiere.

supa-crema-praz

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 ceapa

1 kg praz

2-3 cartofi medii

2 linguri smantana lichida

100 g unt

1,5 l supa legume (apa)

sare, piper

Mod de preparare

Spala legumele si curata-le de coaja. Taie prazul rondele, cartofii cubulete si ceapa pestisori. Caleste intai ceapa in 50 de grame de unt, adauga cartofii si prazul, apoi acopera legumele cu supa (sau apa). Lasa totul la fiert, circa 35 de minute, cu oala acoperita.

Dupa ce legumele sunt bine patrunse, opreste aragazul si lasa putin la racit. Mixeaza legumele cu ajutorul unui blender, pana obtii o pasta fina. Adauga smantana si restul de unt, potriveste supa de gust, adaugand sare si piper si mai las-o la fiert, 2-3 minute.

Serveste supa cu crutoane de paine.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Supe Supa crema Supa crema de praz

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul