Urmareste-ne:

Sos remoulade

Sosul remoulade, un alt sos celebru din bucataria franceza, are ca ingrediente de baza mustarul de dijon, caperele si ansoa.

sos-remoulade

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 lingurite capere, scurse

5 castraveciori murati, tocati marunt

2 fileuri ansoa, din conserva

300 g maioneza

2 lingurite mustar Dijon

3 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt

3 lingurite de patrunjel proaspat, tocat

sare

piper negru macinat

Mod de preparare

Pune intr-un bol incapator caperele tocate, castraveciorii maruntiti, fileurile de ansoa si amesteca-le bine.

Adauga maioneza, mustar si verdeata tocata, apoi continua sa amesteci.

Asezoneaza, dupa gust cu sare si piper, apoi pune sosul la rece, pana in momentul servirii.

Trucuri

Serveste sosul remoulade alaturi de fripturi sau legume reci.

Tipul bucatariei

Franceza

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sosuri Sos remoulade Remoulade

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul