Urmareste-ne:

Sos de hrean cu nuci si migdale

Sosul de hrean cu nuci si migdale se pregateste pentru preparatele din peste, vita sau oaie.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

500 ml lapte

2 linguri faina

1 lingura miez de nuca (macinat)

1 lingura migdale (macinate)

2 linguri hrean ras

1 lingurita zahar

sare

piper

Mod de preparare

Fierbe laptele si toarna-l fierbinte peste faina. Amesteca totul pentru a obtine o compozitie omogena, pune din nou vasul pe foc potrivit si adauga nucile, migdalele si zaharul. Lasa totul la fiert, dar amesteca continuu, ca sa nu se formeze cocoloase.

Dupa ce sosul incepe sa se ingroase, adauga hreanul, amesteca ingredientele si ia vasul de pe foc. Acopera sosul pentru 10 minute. Potriveste sosul de gust, adaugand sare si piper si pastreaza-l la loc cald pana in momentul servirii.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sos de hrean cu nuci si migdale Sos Sos de hrean

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul