Urmareste-ne:

Salata humus

Pasta de humus, de inspiratie orientala este foarte gustoasa si a fost preluata si in bucataria romaneasca.

salata-humus

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 conserve naut fiert (2x400 g)

2 linguri pasta de susan (tahini)

5 catei de usturoi

zeama de la o lamaie

4 linguri ulei masline

sare, piper, boia dulce

Mod de preparare

Scurge conservele de naut de apa, clateste-le in apa calduta si mai pune-le la fiert, circa 10 minute.

Mixeaza nautul fiert, cu ajutorul unui blender, adauga cateii de usturoi zdrobiti, zeama de la o lamaie, uleiul si pasta de susan. Trebuie sa obtii o pasta fina. Potriveste humusul de gust, adaugand sare si piper.

Decoreaza pasta de humus cu ulei si praf de boia dulce.

Trucuri

Imbogateste gustul salatei de humus cu 1-2 linguri de iaurt gras si ceapa verde.

Tipul bucatariei

Libaneza

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aperitive Salata Salata de humus

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul