Prajitura ziua si noaptea, de post

In caz ca nu stiai, prajitura ziua si noaptea cunoaste si o varianta de post, a carei reteta ti-o oferim noi.

prajitura-zi-si-noapte

Foto: bucataras.ro

Timp de preparare

50 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

500 ml apa minerala

350 g zahar

250 ml ulei

1 plic praf de copt

4 linguri cacao

600 g faina

miez de nuca

Mod de preparare

Amesteca faina, praful de copt si zaharul, apoi adauga apa minerala si uleiul si mixeaza-le bine pe toate.

Cam 3/4 din compozitie toarn-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Restul de aluat ramas se amesteca cu cele patru linguri de cacao, dizolvata in 50 g apa.

Toarna si compozitia neagra peste cea din tava, apoi presara nucile taiate mare.

Da tava la cuptor, circa 40 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Verifica din cand in cand, cu ajutorul unei scobitori daca prajitura e gata.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prajitura ziua si noaptea Prajitura ziua si noaptea de post Deserturi de post

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul