Placinta cu spanac, de post

Pentru o cina deliciosa si sanatoasa in perioada postului iti oferim reteta de placinta cu spanac.

placinta-spanac

Foto: littlebirdcatering.co.uk

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

1 pachet foi de placinta (cumparate)

800 g spanac congelat

2 legaturi ceapa verde

1 legatura marar

sare

piper

80 ml ulei

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa sarata pune spanacul la fiert, care se pune abia in momentul in care apa clocoteste. Dupa ce spanacul este fiert, lasa-l la scurs, intr-o strecuratoare.

Intre timp pregateste restul umpluturii. Astfel, ceapa spalata si curatata o pui la calit in uleiul incins, apoi adauga spanacul scurs si tocat marunt si verdeata.

Unge o tava incapatoare cu ulei, pune in ea 4-5 foi de placinta, toarna umplutura de spanac, iar la final acopera cu inca 4-5 foi de placinta si unge placinta cu putin ulei.

Da tava la cuptor, la foc potrivit pentru 30 de minute.

placinta-spanac

Trucuri

Inteapa placinta cu o furculita, inainte de a o baga la cuptor, ca sa ajuti sa iasa aburul din umplutura.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Placinta cu spanac Placinta cu spanac de post Spanac

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul