Pizza de post

O idee simpla, dar care ii va face fericiti pe mofturosii din familia ta.

pizza-post

Foto: veganbeautyreview.com

Timp de preparare

50 min.

Dificultate

mediu

Ingrediente

Pentru aluat

500 g faina

1 cub drojdie

270 ml apa calduta

1 lingurita zahar

2 linguri ulei de masline

Pentru topping

ardei gras

anghinare

ciuperci feliate

masline fara samburi

sos de rosii

100 g cascaval de post

Mod de preparare

Dizolva drojdia in cateva linguri de apa calduta, pune zaharul si 2 linguri de faina si lasa maiaua aceasta la crescut, intr-un loc calduros. Amesteca apoi cu restul de faina, uleiul de masline si lasa aluatul respectiv acoperit cu un servet, la loc caldut, 30 de minute.

Intre timp, pregateste toppingurile: taie legumele fasii cat mai subtiri si scoate samburii maslinelor.

Dupa ce aluatul a crescut, se intinde intr-o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt, apoi se unge cu sosul de rosii si se presara pe deasupra toppingurile.

Pune la cuptor, la foc mediu, iar cand pizza este coapta, rade cascaval vegetal de post.

Trucuri

Pune in sosul de rosii busuioc proaspat si piper macinat, pentru a aroma mai deosebita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pizza de post Pizza legume Pizza

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul