Pasta de ardei rosu

/ / Modificat: 2014-04-16
Pasta de ardei rosu

Pasta de ardei rosu e dulce, e aromata si poate inlocui cu succes bulionul in orice mancare. In plus, este si foarte simplu de preparat.

Timp de preparare

  60 min

Dificultate

redusa

Ingrediente

10 ardei capia

3 vinete

3 ardei iuti

1 ceapa

3 catei de usturoi

1 ceasca ulei ulei

sare si piper

Mod de preparare

Coace ardeii si vinetele ca pentru zacusca. Curata legumele de coaja si de samburi, lasa-le sa se scurga bine, apoi da-le prin masina de tocat.

Taie marunt ceapa, ardeii iuti si usturoiul si caleste totul in cateva linguri de ulei, apoi adauga sosul peste pasta de ardei si vinete. Pune si restul de ulei si potriveste gustul cu sare si piper. Poti tine pasta de ardei rosu la frigider, sau o poti conserva la borcan. E important sa fierbi borcanele la bain marie ca sa nu prinda mucegai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre