Gulas de post

| | Modificat: 2014-04-10 13:07:53

Gulasul de post este o mancare savuroasa, ideala pentru masa de pranz. Se prepara foarte usor si, desi carnea este inlocuita cu legumele, condimentele ii vor da o aroma deosebita.

gulas-post

Timp de preparare

40 min

Dificultate

usor

Ingrediente

900 g ciuperci proaspete

3 cartofi medii

2 legaturi de ceapa verde

90 ml ulei

20 g boia dulce

20 g faina

coriandru

sare si piper  

Mod de preparare

Taie ciupercile in bucati mai mari, apoi caleste-le in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Imediat ce capata o nuanta aurie, adauga faina si 350 ml de apa. Intre timp, taie cartofii cubulete, apoi adauga-i peste ciuperci.

Lasa totul sa fiarba 10 minute, apoi adauga coriandrul si boiaua. Cand preparatul incepe sa scada, asezoneaza-l cu sare si piper, dupa gust.

Serveste gulasul de post cald, alaturi de o portie de mamaliguta.

Taguri Gulas de post Gulas Retete post

Citeste si despre

Articole de la parteneri