Ciuperci umplute cu spanac

Ciupercile umplute cu spanac sunt preparate satioase, hranitoare si foarte sanatoase, care pot fi consumate atat ca aperitive, cat si ca garnitura sau fel principal. Descopera o reteta imbietoare, care-ti va rasfata, garantat, papilele gustative!  

ciuperci-umplute-spanac

Timp de preparare

30 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

400 g ciuperci champignon (medii sau mari)

800 g spanac proaspat sau congelat

2-3 catei de usturoi

35 ml ulei de masline

piper

sare

Mod de preparare

Curata ciupercile si indeparteaza-le coditele (piciorusele). Asaza-le unele langa altele intr-o tava, stropeste-le cu putin ulei de masline si asezoneaza-le cu sare, putin piper si baga-le la cuptor 20 de minute.

Separat, incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, adauga spanacul si caleste-l putin, apoi adauga usturoiul zdrobit, sarea si piperul si mai lasa-l pe foc, aproximativ 10 minute. Scoate ciupercile din cuptor si umple-le cu spanac.

Optional, poti razui cascaval sau branza pe deasupra si le mai poti baga inca 10 minute in cuptor, pana cand branza se topeste si se gratineaza.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciuperci umplute spanac Ciuperci umplute Retete ciuperci

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul