Urmareste-ne:

Ciorba de zarzavat, de post

Ciorba de zarzavat reprezinta nu numai o reteta delicioasa de post, ci si un mix de vitamine pe care in putine alte retete il mai intalnesti!

ciorba-zarzavat

Foto: easy-recipes-online.com

Timp de preparare

60 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

2.5 l apa

1 ceapa

1 bucata mica de telina

1 pastarnac

2 morcovi mici

1 ardei gras mare

100 g fasole verde

100 g mazare

1 conserva rosii in bulion

1 dovlecel mic

3 linguri ulei

3 linguri orez

1 legatura patrunjel/leustean

bors

sare

piper

Mod de preparare

Pune oala cu apa la fiert si, intre timp, curata toate zarzavaturile.

Toaca marunt ceapa, morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si pune-le la calit intr-o tigaie in care pui cele 3 linguri de ulei.

Rastoarna amestecul de zarvavaturi calite in apa care fierbe, adauga cartofii si dovleceii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde, si lasa-le sa fiarba cam 20-30 de minute, verificandu-le din cand in cand.

Spre sfarsit, pune si rosiile, orezul, sarea, piperul si borsul, dupa gust, si lasa-le sa mai fiarba cam 5-10 minute.

Cand este gata, toaca patrunjelul sau leusteanul si presara-l deasupra.

Tipul bucatariei

romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciorba zarzavat post Ciorba zarzavat Ciorba legume post

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul