Urmareste-ne:

Ciorba de spanac, de post

Ciorba de spanac este o alternativa delicioasa la cea de stevie. Este foarte gustoasa, bogata in vitamine si extrem de satioasa!

Timp de preparare

60 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

2 legaturi de spanac

1 ceapa mare

2 morcovi

1 pastarnac mic (se poate inlocui si cu o bucata de telina)

2-3 cartofi

3-4 linguri de ulei

2-3 linguri bulion

3-4 linguri orez

2 catei de usturoi (optional)

1 legatura leustean

bors

sare

piper

Mod de preparare

Pune la fiert o oala cu apa.

Curata ceapa si toac-o marunt, rade morcovii si pastarnacul/telina si pune-le la calit intr-o tigaie in care pui uleiul. Dupa ce se inmoaie legumele, pune-le in apa care fierbe, alaturi de spanac.

Dupa ce legumele dau in cateva clocote, adauga si cartofii taiati cubulete mici, iar apoi bulionul. Lasa cartofii sa fiarba timp de 5-10 minute sau verifica-i din cand in cand cu furculita.

Inainte de a se fierbe complet cartofii, adauga orezul. Lasa-l sa fiarba si toarna si putin bors, sare si piper, dupa gust.

La sfarsit, ia oala de pe foc, toaca leusteanul si pune-l deasupra.

Usturoiul se piseaza si se adauga in farfurie, in functie de gust.

Tipul bucatariei

romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciorba spanac post Ciorba spanac Retete spanac

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul