Muschi de porc impanat cu carnaciori

| | Modificat: 2014-10-31 16:58:36

Muschiul de porc impanat cu carnaciori este o reteta grozava pentru intreaga familie si un preparat extrem de versatil. Bucatile de muschi umplut se pot servi alaturi de o gama variata de garnituri: cartofi, morcovi, broccoli, orez, salata etc.

muschi-carnati

Timp de preparare

60 min.  

Dificultate

mediu

Ingrediente

1 buc. muschiulet de porc

2-3 carnaciori

1 buc. bacon

1 ceapa

2 catei de usturoi

1 lingura boia dulce

1 1/2 cana vin alb

1/4 cana ulei

sare

piper

1/4 lingurita cimbru

1/4 lingurita rozmarin

Mod de preparare

Taie si cresteaza bucata de carne, pana obtii o fasie lata si intinsa. Aplatizeaz-o mai bine cu batatorul de snitele, apoi condimenteaz-o cu boia, sare, cimbru, piper, usturoi, rozmarin. Ruleaza carnaciorii in carne, apoi leag-o cu o ata sau infige scobitori din loc in loc.

Pune bucata de muschi intr-o tava, adauga ceapa tocata grosier pe langa el si acopera-l cu bucati de bacon. Toarna uleiul si vinul si baga tava la cuptor, timp de 40-45 de minute, pana cand carnea se fargezeste.

Taguri Muschi porc impanat carnaciori Muschi porc impanat Muschi porc carnaciori

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Articole recomandate

Citeste si despre