Carnati haiducesti

Carnatii haiducesti trebuie sa se regaseasca pe masa de sarbatori traditional romaneasca, alaturi de alte preparate din carne de porc.

carnati-haiducesti

Timp de preparare

1 ora

Dificultate

Medie

Ingrediente

1 kg carne de porc

200 g slanina afumata tocata

25 g sare

ardei iute

maghiran

coriandru

intestine oaie

Mod de preparare

Curata carnea de porc, apoi da-o prin masina de tocat si amestec-o cu slanina tocata. Adauga sarea si condimentele, apoi framanta compozitia pana la perfecta omogenizare.

Umple intestinele de oaie cu acest amestec de carne, apoi lasa carnatii sa se usuce afara, circa o saptamana.

Optional, poti pune carnatii intr-o afumatoare speciala, pentru a obtine gustul specific de afumatura.

Pregateste carnatii haiducesti pe gratar si serveste-i fierbinti, alaturi de garnitura favorita.  

Tipul bucatariei

Romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carnati Carnati haiducesti Preparate traditionale

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul