Urmareste-ne:

Prajitura cu smantana si ciocolata

Ingrediente

250g biscuiti tip Petit beurre
250g smantana
250g ciocolata de menaj
1 esenta de rom
2 linguri zahar
2 linguri nuca de cocos

Mod de preparare

Pui smantana intr-un vas pe foc mic, adaugi ciocolata maruntita si lasi sa fiarba pana se topeste aceasta. Cand crema s-a omogenizat o dai la rece.

Separat faci un sirop: fierbi o cana de apa cu zaharul 10 minute, il iei de pe foc si adaugi esenta de rom.

Insiropezi apoi biscuitii unul cate unul, ii asezi intr-un strat intr-o tava mai mica, tapetata cu hartie de copt. Intinzi o parte din crema, asezi apoi un alt strat de biscuiti insiropati, crema, biscuiti si crema.

Presari nuca de cocos si dai prajitura la rece o ora. Iti ies cam 12 portii.

Sper sa va placa!

Reteta recomandata si gatita de vava.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smantana Ciocolata Biscuiti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul