Urmareste-ne:

Prajitura cu crema de rom

Intampina-ti invitatii cu un desert delicios si savuros: prajitura cu crema de rom. Aceasta se prepara foarte usor si are o aroma speciala si incantatoare.

prajitura-rom

Timp de preparare

45 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

380 g faina

90 g zahar

240 g unt

3 galbenusuri

1 plic de praf de copt

150 g zahar pudra

2 linguri de dulceata

2 linguri de cacao

rom

Mod de preparare

Amesteca faina cu praful de copt intr-un bol mare impreuna cu zaharul, 140 g unt si 3 galbenusuri de ou pana cand obtii o compozitie omogena. Imparte aluatul obtinut in trei parti egale si coace-le pe dosul unei tavi pentru aproximativ 10 minute.

Separat, amesteca restul de unt cu zaharul pudra, dulceata, cacaua si romul pana cand obtii o crema consistenta. Dupa ce se coc foile, faramiteaza una dintre ele si adaug-o in crema. Bate cele 3 albusuri ramase de la oua la bain-marie impreuna cu zaharul pana cand se leaga.

Pune intr-o tava o foaie de aluat, crema si cealalta foaie, apoi toarna si amestecul de albusuri si da compozitia la cuptor pentru 10 minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prajitura cu rom Retete prajituri Prajituri rom

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul