Pere marinate in spuma de brandy

Perele marinate in spuma de brandy reprezinta un desert care pe cat de extravagant suna, pe atat este de simplu de facut. Profita de perele de vara pentru a le transforma intr-un desert cu adevarat impresionant si savuros!

pere-spuma-brandy

Timp de preparare

40 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

2 pere

1.5 linguri suc de lamaie

1 pastaie de vanilie

65 ml vin alb dulce

50 g zahar

2 oua mari

75 ml lapte

2-3 linguri brandy

Mod de preparare

Spala si taie perele in jumatati sau sferturi, pe lung, apoi indeparteaza-le cotoarele. Stropeste-le imediat cu sucul de lamaie, pentru a nu-si schimba culoarea. Pune-le intr-o oala, amesteca-le cu semintele din pastaia de vanilie si jumatate din cantitatea de zahar.

Toarna vinul peste ele, apoi pune-le la fiert, la foc mic, timp de 20 de minute. Stinge focul si lasa fructele sa se raceasca. Separa ouale si amesteca galbenusurile cu laptele si restul de zahar. Amesteca-le continuu la bain-marie, pana se ingroasa si se transforma intr-un fel de spuma.

Cu putin timp inainte de stinge focul la baia de aburi, toarna brandy-ul. Asaza perele pe un platou si toarna spuma formata peste ele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pere marinate spuma brandy Pere marinate Pere spuma brandy

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul