Urmareste-ne:

Pavlova

Prajitura Pavlova este un desert de origine australiana, o combinatie surprinzatoare de bezea, frisca si fructe.

Pavlova

Foto: wikimedia.org

Timp de preparare

120 de minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

5 albusuri ou

250 g zahar

1 lingura otet

1 lingurita amidon

500 ml frisca lichida

50 g zahar pudra

300 g fructe de padure

Mod de preparare

Bate albusurile spuma, intr-un vas perfect curat. Adauga zaharul treptat si continua mixarea pana se topesc cristalele de zahar.

Adauga otetul si omogenizeaza, apoi inglobeaza amidonul.

Toarna bezeaua intr-o tava de tort, tapetata cu hartie de copt. Pune bezeaua la copt, la 100 de grade, timp de 60 de minute, avand grija sa lasi usa cuptorului intredeschisa.

Lasa blatul la racit, cateva ore.

Intre timp, pregateste frisca si indulceste-o cu putin zahar pudra.

Acopera blatul de bezea cu frisca, iar deasupra aseaza fructe de padure.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pavlova Bezea Fructe de padure

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul