Urmareste-ne:

Pandispan cu fructe

Pandispanul cu fructe iti da posibilitatea sa alegi intre multitudinea de fructe care au umplut tarabele in ultima perioada.

pandispan-fructe

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

6 oua

6 linguri zahar

6 linguri faina alba

1 plic praf de copt

coaja rasa de lamaie

1 praf de sare

200 g fructe, la alegere (cirese, caise, capsuni, zmeura etc)

mirodenii

Mod de preparare

Separa galbenusurile de albusuri in doua boluri.

Freaca galbenusurile cu zahar, adauga coaja rasa de lamaie, iar apoi incorporeaza usor faina amestecata cu praful de copt.

Bate albusurile bine, cu un varf de cutit de sare, si adauga-le treptat peste galbenusuri.

Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi aseaza deasupra fructele bine spalate si curate de codite sau samburi, dupa caz.

Lasa pandispanul la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste usor deasupra. Testeaza daca este gata cu scobitoarea.

Lasa pandispanul la racit in tava, apoi serveste-l pudrat cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pandispan cu fructe Fructe Pandispan

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul