Urmareste-ne:

Pandispan cu fistic

Pandispanul cu fistic este doar o alta varianta a acestei prajituri clasice.

pandispan-fistic

Foto: dolcedente.wordpress.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

4 oua

250 faina

1/2 plic praf de copt

100 g zahar

70 g unt

70 ml lapte

130 g fistic tocat grob

2 linguri fistic macinat

Mod de preparare

Sparge ouale, apoi mixeaza-le cu zaharul, pana obtii o compozitie spumoasa.

Adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi incorporeaza laptele si untul topit si racit. La final, adauga cele doua linguri de fistic macinat.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna aluatul, iar deasupra acestuia presara miezul de fistic usor sfaramat.

Da pandispanul la copt, la foc mediu, circa 45 de minute.

Lasa pandispanul sa se raceasca in tava, apoi serveste-l simplu sau pudrat cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pandispan cu fistic Pandispan Fistic

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul