Pandispan cu citrice

Pandispanul cu citrice este extrem de aromat si poate fi servit langa o cana mare cu ceai.

pandispan-citrice

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

5 oua

200 faina

1/2 plic praf de copt

200 g zahar

150 g unt

1 lingurita scortisoara

coaja de portocala

coaja de lamaie

2 portocale

1 praf sare

Mod de preparare

Sparge ouale, apoi mixeaza-le cu untul pana obtii o compozitie spumoasa. Adauga zaharul si faina amestecata cu praful de copt. Adauga scortisoara, coaja de citrice si un praf de sare.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna aluatul, iar deasupra acestuia aseaza feliile de portocale taiate cubulete.

Da pandispanul la copt, la foc mediu, circa 45 de minute.

Lasa pandispanul sa se raceasca in tava, apoi serveste-l simplu sau pudrat cu zahar.

Trucuri

Poti inlocui portocalele cu alte citrice, cum ar fi mandarinele sau clementinele.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pandispan Pandispan cu citrice Citrice

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul