Urmareste-ne:

Limbi de pisica

Fursecurile limbi de pisica au fost inventate de bucataria franceza, insa reteta s-a raspandit in intreaga lume.

limbi-pisica

Foto: foodieinberlin.wordpress.com

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

120 g unt

120 g zahar pudra

2 albusuri ou

120 g faina

1 praf de sare

Mod de preparare

Freaca untul cu zaharul pudra, circa 2 minute, apoi adauga albusul si continua mixarea.

Adauga faina cernuta cu sarea si incorporez-o usor in spuma de unt.

Pune aluatul intr-o punga, careia ii tai un colt de 5 mm.

Formeaza bastonase cu ajutorul poshului improvizat, dar ai grija sa fie mai mult aluat la capete.

Pune fursecurile la cupor, la 200 de grade, circa 5 minute, pana ce se rumenesc usor.

Scoate fursecurile la racit.

Trucuri

Poti adauga in aluat diverse arome, cum ar fi coaja de lamaie, esenta de vanilie sau coaja de portocala.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Limbi de pisica Langues de chat Fursecuri

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul