Cornuri cu branza de vaci

Cornurile cu branza de vaci sunt foarte pufoase si pot fi pastrate 3-4 zile, fara niciun fel de problema.

cornuri-branza

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

300 g unt

300 g zahar

200 g branza grasa de vaci

200 g faina

coaja rasa de lamaie

1/2 esenta rom

zahar pudra (optional)

Mod de preparare

Amesteca untul cu faina si zaharul, apoi framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi.

Intinde o foaie potrivit de groasa, tai-o sub forma de patrate care se umplu cu branza de vaci amestecata cu coaja rasa de la o lamaie si esente de rom.

Formeaza cornuletele si pune-le intr-o tava apoi in cuptorul cald, circa 25 de minute. Trebuie sa obtii niste cornuri usor aurii.  

Trucuri

Dupa preferinta, poti pudra aceste cornuri cu zahar sau le poti lasa simple.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cornuri cu branza de vaci Cornuri Branza de vaci

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul