Urmareste-ne:

Cornulete cu nuca si gem

Ingrediente

Pentru aluat

1 pachet margarina Unirea

 1 lingurita amoniac

1 cana untura

putina drojdie

sare

150 g zahar

500 ml lapte

lamaie

vanilie

faina

Pentru umplutura

1 farfurie de miez de nuca pisat, amestecat cu gem de prune

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat ca de paine, care se lasa 30 min. la dospit.

Se intinde apoi o foaie si se taie fasii si apoi triunghiuri cu ruleta.

Se pune pe fiecare triunghi (pe baza) putin gem si se ruleaza, rezultand niste cornulete.

Se aseaza pe o tava mare unsa cu margarina. Se dau la cuptor la foc potrivit si sunt gata cand sunt usor rumenii.

Se scot calde din tava si se pudreaza cu zahar pudra.

Reteta recomandata si gatita de getutica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Margarina Zahar Lapte

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul