Cheesecake cu dovleac

/ / Modificat: 2017-09-12
Cheesecake cu dovleac

Prietenii te-au anuntat ca vor sa iti faca o vizita rapida si vrei sa ii intampini cu un desert savuros? Prepara un cheesecake cu dovleac, un desert care se pregateste repede si usor si este foarte hranitor.

Timp de preparare: 35 minute

Dificultate: usor

Ingrediente

- 250 g pesmet;
- 210 g zahar;
- 160 g unt;
- 250 g dovleac;
- 240 g branza de vaci;
- 120 ml smantana;
- 3 oua;
- 1 esenta de vanilile;
- 1 lamaie;
- jumatate de lingurita de ghimbir ras. 

Mod de preparare

Amesteca pesmetul cu untul si 150 g de zahar pana cand obtii un aluat sfaramicios. Tapeteaza o tava de copt cu acesta, apoi baga-l la cuptor pentru 10 minute, pana cand se rumeneste usor.

Combina smantana cu ouale, branza de vaci, restul de zahar, dovleacul ras, coaja de la lamaie, vanilia si ghimbirul, apoi toarna aceasta compozitie peste aluatul de cheesecake si da-o la cuptor pentru 15 minute.

Serveste cheesecake-ul cu dovleac rece, decorat cu zahar pudra, cacao sau frisca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete cheesecake Deserturi

Articole recomandate

Citeste si despre