Urmareste-ne:

Chec economic

Checul economic se prepara rapid, este gustos si foarte pufos. Daca ai in bucatarie fulgi de migdale sau rahat taiat in cubulete, le poti adauga in checul apetisant. Dupa racire, desertul se pudreaza cu zahar si poate fi consumat cu gem sau dulceata.

chec-economic

Timp de preparare

 60 minute  

Dificultate

 Usor

Ingrediente

400 grame faina

200 grame zahar

4 oua

200 ml ulei

80 ml lapte

1 lingurita praf de copt

10 grame cacao

Mod de preparare

Combina ouale cu zaharul si amesteca bine pana cand obtii o crema deschisa la culoare. Adauga treptat uleiul si laptele, amestecand dinamic. Incorporeaza faina si praful de copt.

Cu un sfert din aluat, amesteca si cacao. Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Deasupra adauga si amestecul cu cacao si amesteca usor. Da tava la cuptor pentru 40 - 50 de minute. Dupa ce s-a racit, pudreaza checul cu zahar.

Tipul bucatariei

Bucatarie romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Chec Chec economic Faina

Mihaela Rotaru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul