Urmareste-ne:

Budinca de ciuperci

Budinca de ciuperci este un preparat delicios, pe care il poti pregati pentru cina sau pranz.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

100 g unt

1/2 ceapa alba

200 g cascaval

4 oua

300 ml lapte

200 ml smantana

500 g ciuperci

1/2 legatura verdeata

sare

piper

Mod de preparare

Curata ceapa de coaja, tai-o cubulete mici si pune-o la calit in 50 de grame de unt, pana devine aurie.

Adauga ciupercile taiate felii subtiri si asteapta sa scada zeama pe care acestea o vor lasa in tigaie.

Pune aceasta compozitie intr-un bol incapator, adauga smantana, laptele, faina, galbenusurile de ou si potriveste de gust cu sare si piper.

Separat, bate albusurile, ca pentru bezea.

Incorporeaza albusurile in compozitia anteriora, avand grija sa iti ramana un aluat aerat. Adauga verdeata tocata marunt.

Pune totul intr-o tava termorezistenta, unsa cu restul de unt ramas.

Lasa budinca la copt, la foc mediu, circa 40 de minute.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca Ciuperci

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul