Urmareste-ne:

Budinca de branza de vaci

Budinca de branza de vaci este un desert gustos, care se poate regasi in alimentatia celor mici.

budinca-branza

Foto: dessert.net.au

Timp de preparare

45 de minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

750 g branza de vaci

100 g unt

2 linguri smantana

1 lingura amidon

3 linguri zahar

100 g stafide

4 oua

coaja rasa de lamaie

1 praf de sare

pesmet (pentru tapetat tava)

Mod de preparare

Amesteca branza de vaci cu zaharul, smantana, sarea si untul incalzit. Adauga apoi coaja rasa de lamaie. In continuare, adauga amidonul si stafidele, dupa care amesteca bine. Pune galbenusurile, unul cate unul, apoi adauga si albusurile batute spuma.

Toarna compozitia intr-o forma tapetata cu pesmet, apoi da-o la copt, la foc mediu, circa 35 de minute, pana devine usor aurie.

Lasa budinca la racit, dupa care serveste-o cu dulceata sau zahar pudra deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca Branza de vaci

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul