Urmareste-ne:

Bomboane de ciocolata

Bomboanele de ciocolata sunt adorate deopotriva de cei mari si cei mici.

bomboane-ciocolata

Timp de preparare

30 minute + 4 ore (uscare)

Dificultate

Usor

Ingrediente

200 g ciocolata menaj

2 oua

100 g zahar tos

300 g migdale macinate

5 g scortisoara

5 g extract vanilie

50 g faina

50 g zahar pudra/ cacao/ fistic maruntit (decor)

Mod de preparare

Amesteca ouale cu zaharul, pana obtii o compozitie spumoasa. Rade ciocolata si adaug-o peste aceasta compozitie. Amesteca totul foarte bine.

Adauga, pe rand, scortisoara, vanilia, faina si migdalele. Aseaza pasta obtinuta intr-o folie de plastic si pune-o la rece, minim o ora.

Formeaza bomboane de marimea unei nuci din compozitia pregatita. Da-le prin zahar pudra, cacao sau fistic, apoi pune bomboanele la uscat pe o tava tapetata cu hartie de copt, circa 4 ore. Da tava la cuptor, circa 10 minute, apoi lasa bomboanele la racit.

Trucuri

Pastreaza bomboanele la rece, in frigider.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bomboane de ciocolata Bomboane Ciocolata

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul