Urmareste-ne:

Biscotti cu alune si ciocolata

Biscotti cu alune si ciocolata se pastreaza cateva saptamani, in cutii metalice.

biscotti-alune-ciocolata

Foto: natanyap.fatcow.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

200 g ciocolata neagra

1 lingura unt

150 alune

125 g zahar

280 g faina

1 plic praf de copt

1 esenta rom

25 ml cafea

Mod de preparare

Prajeste alunele usor, apoi da-le deoparte.

Rupe ciocolata, apoi pune-o la topit la bain marie. Amestec-o cu untul topit.

Separat, mixeaza ouale cu zahar, pana isi dubleaza volumul. Adauga compozitia de ciocolata, esenta de rom, cafeaua, faina, praful de copt si nucile prajite.

Lasa aluatul la frigider, minim 30 de minute.

Formeaza din acest aluat 3 suluri, cu dimetru de circa 3 centimetri, apoi pune-le la copt, intr-o tava cu hartie de copt si coace-le circa 25 de minute.

Lasa rulourile la racit, apoi taie-le in felii groase de 1 centimetru. Pune-le din nou la copt, dar numai pentru 10 minute.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Biscuiti Biscotti Biscotti cu alune si ciocolata

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul