Sunca Martinel cu paste si spanac

Ingrediente pentru 4 portii

6 felii Sunca Martinel

400 g paste (ex. paste tip spirala)

800 g spanac

unt sau smantana

sare

Se mai poate adauga: nucsoara, branza pentru gratinat.

Martinel-Sunca-paste-spanac

Timp de pregatire

aproximativ 30 minute

Mod de preparare

Paste

Fierbeti pastele in multa apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Spanacul

Spalati bine frunzele de spanac si introduceti-le intr-o oala cu apa fierbinte cu putina sare. Lasati-le cateva minute pana se inmoaie. Scoateti apoi spanacul si scurgeti-l bine de apa, dupa care taiati-l fin. La final adaugati unt sau smantana dupa gust.

Pastele, spanacul si Sunca Martinel sunt gata de servit.

Sfaturi

Pentru a savura Sunca Martinel calda, incalziti-o in bain-marie pentru 2-3 minute.

Spanacul poate fi asezonat cu putina nucsoara.

Branza gratinata aduce un plus de savoare pastelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Paste cu spanac Retete paste Retete spanac

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul