Urmareste-ne:

Sufleu de cascaval

Sufleurile sunt preparate calde, extrem de apreciate in bucataria de inspiratie franceza. Iata reteta de sufleu de cascaval.

sufleu-cascaval

Foto: sheknows.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

250 g cascaval

6 oua

1 cana lapte

1 lingura cu faina (30 g)

2 linguri unt (70 g)

sare

Mod de preparare

Pune faina la desfacut in lapte, amestec-o apoi cu galbenusurile puse pe rand si cascavalul dat pe razatoare. Omogenizeaza foarte bine acest amestec, apoi adauga putina sare (daca este nevoie).

Bate albusurile pana devin spuma tare, toarna-le peste compozitia anterioara si amesteca totul de jos in sus, ca sa-ti ramana o compozitie aerata. Toarna aluatul intr-o tava termorezistenta, unsa cu doua linguri de unt.

Baga forma la cuptor, la foc mediu (175 de grade), pentru 40 de minute. Scoate sufleul, taie-l felii groase si serveste-l cald.

Trucuri

Consuma sufleul imediat dupa ce l-ai pregatit, deoarece isi va pierde forma frumoasa.

Tipul bucatariei

Franceza

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sufleu Sufleu de cascaval Cascaval

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul