Urmareste-ne:

Spata de porc cu piersici la gratar

Spata de porc cu piersici la gratar reprezinta o metoda grozava de a diversifica meniul de vara al familiei tale si de a strecura fructele prin alimentatia voastra zilnica. In plus, gustul exotic al acestui preparat parfumat si sanatos va atrage rapid aprecieri printre membrii familiei tale si te va determina sa repeti reteta mai curand decat crezi!

porc-piersici

Timp de preparare

30 min.  

Dificultate

  mediu

Ingrediente

1 kg spata de porc feliata

5 piersici

1 lingurita salvie

3 linguri ulei de masline

1/2 lingurita cimbru

putin unt

sare

piper

Mod de preparare

Condimenteaza feliile de carne cu o lingura de ulei de masline, sare, piper si cimbru, apoi baga-le la frigider, intr-un vas acoperit, pentru ca aromele mirodeniilor sa patrunda in ea. Intre timp, taie piersicile in jumatati si indeparteaza-le samburii.

Asezoneaza-le cu salvie si pune in fiecare bucata de fruct cate o bucatica de unt. Incinge gratarul si pune piersicile si carnea la fript. Piersicile se intorc pe partea cealalta dupa un minut si se mai lasa inca unul, iar carnea se frige cam 15 minute.

Asaza fructele si carnea pe un platou, stropeste-le cu ulei de masline si serveste-le calde.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spata porc piersici gratar Porc piersici gratar Friptura piersici gratar

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul