Urmareste-ne:

Sparanghel la tigaie cu unt si usturoi

Sparanghelul la tigaie cu unt si usturoi este o mancare delicioasa, care se pregateste usor si te incanta cu aromele sale imbietoare.

sparanghe-unt-usturoi

Timp de preparare

25 min

Dificultate

usor

Ingrediente

1 buchet de sparanghel

25 g unt

2 catei de usturoi

1 lamaie

1 legatura de patrunjel

sare si piper

Mod de preparare

Incinge untul intr-o tigaie medie si caleste sparanghelul, curatat de partea lemnoasa si taiat bucatele micute, aproximativ 3 minute. Ia tigaia de pe foc si stropeste sparanghelul cu zeama de lamaie si condimenteaza-l cu sare si piper dupa gust.

La final presara peste el si usturoiul zdrobit si amesteca bine compozitia. Serveste sparanghelul la tigaie cu unt si usturoi cald, cu garnitura de orez, cuscus, paste sau paine de casa proaspata si decorat din plin cu patrunjel tocat marunt.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sparanghel Sparanghel la tigaie cu unt si usturoi Retete sparanghel

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul