Urmareste-ne:

Spanac cu ochiuri

Ingrediente

400 g spanac

4 oua

3 linguri smantana

20 g unt

sare

piper

Mod de preparare

Se spala spanacul sub jet de apa rece, se scurge bine si se opareste in apa cu sare, timp de 5 minute. Se scurge de apa, se adauga putin unt, sare si piper, dupa gust, si se caleste cateva minute, la foc iute.

Se adauga deasupra ouale ochiuri, smantana, restul de unt si se pun la cuptor pana cand albusul este bine inchegat.

Se serveste imediat.

Reteta recomandata si gatita de cotuca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spanac Ou Smantana

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul