Scoici cu ciuperci

Scoicile cu ciuperci se servesc calde, cu felii de paine proaspata alaturi.  

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1/2 kg scoici fierte

100 g unt

3 cepe

250 g ciuperci

3 rosii

1 capatana usturoi

1/2 legatura patrunjel

zeama de lamaie

sare

piper

Mod de preparare

Taie ceapa pestisori, apoi pune-o la calit in unt. Curata ciupercile si taie-le lamele fine, apoi adauga-le peste ceapa. Lasa totul la calit cateva minute.

Intre timp, curata rosiile de coaja si seminte si adauga-le peste ciuperci. Adauga peste acest sos sare, piper, usturoi tocat si lasa sa mai fiarba 10 minute.

Pune peste sosul de ciuperci si ciupercile fierte si mai lasa totul la foc mic, circa 3 minute.

Serveste scoicile stropite cu zeama de lamaie si verdeata proaspata.  

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoici Scoici cu legume Ciuperci

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul