Urmareste-ne:

Rosii umplute cu carne

Pentru ca tot se apropie zilele calduroase si insorite, este momentul sa introduci si in meniul tau zilnic si legumele. O gustare excelenta pentru pranz ar fi rosiile umplute cu carne. Se prepara usor si rapid si sunt foarte gustoase.

rosii_umplute_cu_carne

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

500 g carne de porc tocata

1 kg de rosii

200 g orez

sare

ulei

cimbru

patrunjel

marar verde

ceapa

faina

1 ou

smantana  

Mod de preparare

Spala bine rosiile, fa-le un capacel in partea de sus si scoate-le miezul.

Taie ceapa marunt si pune-o la calit, adauga carnea tocata, orezul, condimentele si miezul tocat marunt de la rosii. Adauga peste ele putina apa si lasa-le sa se innabuse.

Unge o tava cu ulei sau unt si asaza rosiile umplute cu compozitia de carne, orez si miez de rosii si pune-le la loc capacelele. Toarna doua cani de apa peste ele si la lasa-le la cuptor 30 de minute.

Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu branza rasa sau smantana.

Sursa foto: retetepascupas.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rosii umplute Retete rosii Retete carne

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul