Urmareste-ne:

Rosii pe gratar

Rosiile pe gratar se pot servi ca garnitura langa diverse fripturi sau alte legume.

rosii-gratar

Foto: simplebites.net

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

10 rosii, taiate pe jumatate

1 lingura ulei de masline

3 catei de usturoi, tocati

1 lingurita sare

piper

100 g parmezan (optional)

Mod de preparare

Incinge gratarul si unge-l usor cu putin ulei. Stropeste cu ulei partea taiata a rosiilor, apoi presara pe ea usturoi, sare si piper.

Aseaza rosiile pe gratar cu partea taiata in jos si lasa-le sa se coaca in jur de 4 minute, pana cand incep sa aiba zone innegrite. Intoarce-le, apoi lasa-le pe gratar inca 3 minute. Partea unsa cu ulei si usturoi ar trebui sa arate aurie.

Aseaza rosiile coapte pe un platou, apoi poti presara peste ele parmezanul ras.

Serveste rosiile calde sau reci, dupa preferinta.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rosii pe gratar Rosii Legume pe gratar

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul