Urmareste-ne:

Risotto cu ton la cuptor

Daca vrei sa prepari pentru cina o mancare usoara si delicioasa, trebuie sa incerci neaparat un risotto cu ton la cuptor. Este savuros si il prepari rapid, iar rezultatul este unul incantator.

risotto-ton

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

300 g ton

150 g orez

1 lingura ulei de masline

1 ceapa potrivita

250 ml supa de pui

200 ml supa-crema de legume

1 dovlecel micut

1 legatura de patrunjel

60 g mazare congelata

1 lingura de parmezan ras

Mod de preparare

Mai intai, preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, apoi curata ceapa si tai-o marunt. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste putin ceapa, apoi adauga peste ea orezul si amesteca-le aproximativ 2 minute.

Adauga peste supa crema de legume si lasa-le sa fiarba 10 minute, apoi adauga si tonul, mazarea si dovlecelul.

Transfera compozitia intr-un vas termorezistent si pune-o la cuptor pentru 15 minute. Cand este aproape gata, presara parmezan ras deasupra si serveste risotto presarat cu patrunjel proaspat taiat marunt.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Risotto cu ton Risotto Retete risotto la cuptor

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul