Pulpe de pui a la Tripoli

Pulpele de pui a la Tripoli reprezinta unul dintre preparatele de baza din bucataria libaneza.

pulpe-pui-tripoli

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1 kg pulpe inferioare de pui

1 lamaie

1 lingurita praf scortisoara

1/2 lingurita piper

1/2 lingurita coriandru macinat

1/2 lingurita nucsoara macinata

2 catei usturoi

sare

2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spala pulpele de pui, apoi presara deasupra lor sarea si celelalte condimente.

Pune pulpele de pui la prajit, in putin ulei de masline si lasa-le sa se rumeneasca la foc mediu.

Dupa ce pulpele devin aurii, scoate-le din tigaie si aseaza-le intr-o tava. Stropeste pulpele cu zeama de la o lamaie si presara deasupra lor usturoiul maruntit.

Pune pulpele la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.

Tipul bucatariei

Libaneza

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pulpe de pui a la tripoli Pulpe de pui Pui

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul