Pui in aluat cu bere

Vrei sa iti intampini musafirii cu un preparat savuros si rafinat? Iti propunem o reteta delicioasa de pui in aluat cu bere, care se pregateste repede si usor.

pui_in_aluat_cu_bere

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

300 g piept de pui

1 cana de faina

500 ml de bere

1 lamaie

ulei de masline

rozmarin

sare si piper

Mod de preparare

Combina intr-un castron mare faina cu putina sare si piper macinat si o lingurita de rozmarin. Toarna peste aceste ingrediente, treptat, berea si amesteca-le cu un tel pana cand obtii o compozitie omogena. Pune aluatul obtinut la rece, pentru 30 de minute.

Intre timp, taie puiul fasii, toarna peste el sucul de la lamaie, sare si piper, apoi pune compozitia deoparte si lasa sa se intrepatrunda aromele.

Trece fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin aluatul de bere si prajeste-le in ulei incins, circa 3 minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pui cu bere Pui in aluat Retete pui

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul