Urmareste-ne:

Pui haiducesc

Puiul haiducesc este un preparat foarte gustos, cu sos de rosii, smantana si verdeata proaspata.

pui-haiducesc

Timp de preparare

80 de minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1 pui intreg (1,5-1,8 kg)

100 ml ulei de floarea soarelui

5 rosii coapte

200 ml vin alb demisec

100 g smantana

sare

piper

patrunjel tocat

Mod de preparare

Curata puiul si spala-l bine, apoi presara peste el sare si aseaza-l intr-o tava cu ulei la cuptor.

Dupa 15 minute poti adauga vinul. In timpul frigerii ai grija sa stropesti puiul cu sosul format.

Rosiile spalate le cureti de pielite si seminte, apoi le tai marunt si le pui la fiert, circa 10 minute. Dupa ce puiul este bine patruns, il scoti din cuptor si ii scoti oasele. Portioneaza puiul.

Sosul de rosii format se amesteca cu zeama din tava si cu smantana, apoi se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 minute.

Aseaza puiul pe un platou, apoi acopera-l su sosul de rosii si smantana si presara verdeata peste el.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pui haiducesc Pui Fel principal

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul