Pui cu tarhon

Preparatele cu pui sunt cele mai des intalnite in bucataria noastra, dar, ca sa nu intram in rutina, putem incerca noi retete. Iata reteta de pui cu tarhon.

pui-tarhon

Timp de preparare

60 de minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 pulpe de pui fara os si fara piele

1/4 lingurita sare

2 linguri ulei de masline extravirgin

1 lingurita coaja rasa de lamaie

2 linguri suc de lamaie

1 catel de usturoi, tocat

2 lingurite tarhon proaspat, tocat

1/8 lingurita sare

Mod de preparare

Presara putina sare peste pulpele de pui bine spalate si curatate.

Amesteca uleiul de masline cu sucul si coaja de lamaie, usturoiul, tarhonul si sarea. Pune 2 lingurite din acest sos intr-o tigaie si adauga puiul. Prajeste-l 2 minute. Toarna peste carne 2 lingurite de sos, intoarce puiul si tine-l 2 minute. Adauga restul de sos in tigaie si da focul mai mic. Acopera cu un capac si tine pe foc pana cand puiul este patruns.

Serveste puiul cu tarhon cald, langa garnitura preferata.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pui cu tarhon Pui Pulpe pui

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul