Urmareste-ne:

Pui cu mazare in sos de lapte

Mancarica de mazare cu piept de pui este foarte indragita de cei mici, iar daca urmezi reteta noastra, micutul tau va fi incantat. O reteta deosebita de pui cu mazare in sos de lapte.

pui-mazare-lapte

Foto: petitchef.ro

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

200 g piept de pui

1 ceapa mica rosie

400 g mazare congelata (sau borcan)

200 ml lapte

2 linguri faina

4 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Caleste ceapa tocata marunt intr-o tigaie in care ai pus jumatate din cantitatea de ulei, adauga apoi mazarea congelata si apa cat sa acopere mazarea.

Lasa totul la fiert, iar intre timp, trage pieptul de pui la tigaie, in restul de ulei ramas. Trebuie ca pieptul de pui sa fi fost taiat fasii si dat prin faina.

Dupa ce pieptul de pui s-a rumenit, adauga usor laptele si lasa sa scada. Toarna peste sosul de lapte si mazarea fiarta, potriveste de gust cu putina sare si piper si mai lasa 3-4 minute sa scada.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pui cu mazare in sos de lapte Sos de lapte Pui

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul